Speciaal transport

Wanneer spreken we van speciaal transport?
Speciaal transport kent verschillende vormen. In sommige gevallen is er sprake van exceptioneel vervoer waarbij de nodige vergunningen moeten worden aangevraagd, het komt echter ook voor dat het transport gewoon onder onze doorlopende vergunningen valt en dat hetgeen wat vervoerd wordt valt onder de noemer ‘speciaal’. Een voorbeeld hiervan kan een boot zijn, een kunstwerk, houten spanten etc. Opdrachten kunnen uit uiteenlopende sectoren afkomstig zijn, zelfs uit de particuliere sector.

Onze werkwijze

Onze gediplomeerde chauffeurs zijn kundig op het gebied van speciaal transport. Wij zijn hierbij niet gebonden aan vaste werktijden, maar we komen tegemoet aan de wensen van de opdrachtgever. Zo kan het speciaal transport ook ’s-nachts gereden worden.

Inzet speciaal transport

Speciaal transport kan bestaan uit uiteenlopende soorten van vervoer voor externe opdrachtgevers. Daarnaast zet Roseboom Transport regelmatig haar speciaal transport in voor het vervoer van materieel en materialen voor ons aannemersbedrijf.

Interesse?

Uiteraard staan wij voor u klaar als u vragen heeft over de inzet van speciaal transport.
Verder op deze website treft u diverse voorbeelden van transportprojecten aan. Voor vragen over tarieven en inzetbaarheid, kunt u contact opnemen met onze afdeling Planning op telefoonnummer 0318-696966 of via het mailadres planning@roseboomede.nl. Wij zijn u graag tot dienst.

Activiteiten

Slopen »
Bodemsanering »
Asbestverwijdering »
Grondverzet »
Bouwrijp maken »
Woonrijp maken »
Aanleg warmtenet »
Wegtransport »
Zwaar transport »
Kraanverhuur »
Heftruckverhuur »

Contact

ROSEBOOM-EDE

Postbus 211
6710 BE Ede
Galvanistraat 125
6716 AE Ede

T 0318 - 69 69 69
F 0318 - 69 69 79
E info@roseboomede.nl

DIRECT CONTACT

AANNEMERSBEDRIJF
T 0318 - 69 69 69

TRANSPORT
T 0318 - 69 69 66

KRAANVERHUUR
T 0318 - 69 69 66

LinkedIn Facebook Twitter
Ontwerp & realisatie: ESENS DESIGN