Mens en werk

Het belangrijkste kapitaal van ons familiebedrijf zijn de medewerkers. Er bestaat een open bedrijfscultuur met korte lijnen. Het is ons streven om met gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers onze relaties van dienst te zijn. Iedereen in de organisatie moet bereid zijn om net dat extra stapje te doen zodat we ons als bedrijf blijven onderscheiden.

Daarbij zorgen we er voor dat we over goed materieel beschikken zodat onze werknemers ook in staat gesteld worden kwaliteit te leveren en hier arbeidsvreugde van ondervinden. Inherent aan onze werkzaamheden is dat de wet- en regelgeving op allerlei gebied een belangrijk aandachtspunt is. Derhalve wordt veel aandacht aan permanente scholing gegeven.

Vacatures

Op het moment hebben wij de volgende vacatures openstaan:

Isoleerder

Nauwkeurig werkende teamplayer gezocht.
Bekijk vacature »

Allround monteur/fitter

Ben jij specialist op het gebied van gas-, water- of warmteleidingen?
Bekijk vacature »

 

Open sollicitaties

Het gebeurt regelmatig dat er wel een latente behoefte aan personeel is, zonder dat er direct een vacature opengesteld is. Gekwalificeerde en gemotiveerde mensen worden uitgenodigd om te reageren op het volgende e-mail adres pz@roseboomede.nl. Zeker voor ervaren grondwerkers en kraanmachinisten hebben we vaak ruimte.

Stages en afstuderen

Vanuit onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en om een evenwichtige personeelsopbouw te blijven houden, bieden we continue ruimte aan stagiaires. Deze stages kunnen op diverse vakgebieden plaats hebben zowel in de buitendienst als op kantoor. Bij interesse hiervoor wordt je uitgenodigd om te reageren op het volgende e-mail adres pz@roseboomede.nl.

Sociaal

SROI staat voor Social Return On Investment. SROI is sinds enkele jaren een gunningscriterium bij aanbestedingen. Het houdt in dat Roseboom mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, zoals werklozen of gehandicapten, in dienst nemen. Sinds 1 januari 2015 is de Participatiewet in werking getreden met als doel mensen met een verminderd arbeidsvermogen aan het werk te helpen. Van hen wordt verwacht dat ze actief deelnemen aan de samenleving, van werkgevers wordt verwacht dat zij hiervoor banen ter beschikking stellen.

Roseboom-Ede is mede-oprichter van Werkreturn De Vallei, een organisatie die bedrijven in de regio ontzorgt op het gebied van SROI en participatie.
www.werkreturndevallei.nl

 

Activiteiten

Slopen »
Bodemsanering »
Asbestverwijdering »
Grondverzet »
Bouwrijp maken »
Woonrijp maken »
Aanleg warmtenet »
Wegtransport »
Zwaar transport »
Kraanverhuur »
Heftruckverhuur »

Contact

ROSEBOOM-EDE

Postbus 211
6710 BE Ede
Galvanistraat 125
6716 AE Ede

T 0318 - 69 69 69
F 0318 - 69 69 79
E info@roseboomede.nl

DIRECT CONTACT

AANNEMERSBEDRIJF
T 0318 - 69 69 69

TRANSPORT
T 0318 - 69 69 66

KRAANVERHUUR
T 0318 - 69 69 66

LinkedIn Facebook Twitter
Ontwerp & realisatie: essns