Roseboom Warmtedistributie BV - Klaar voor de toekomst!

De aanleg van duurzame warmtenetwerken neemt een steeds prominentere plek in binnen de totale dienstverlening van Roseboom. De oprichting van de Roseboom Warmtedistributie BV begin dit jaar, is daarom een logisch gevolg. Door deze nieuwe BV kunnen wij ons maximaal focussen op alle ontwikkelingen binnen het vakgebied van de warmtedistributie.

De energietransitie is een uitdaging voor de Nederlandse overheid, bedrijven en consument. Het aanleggen van duurzame warmtenetwerken is een belangrijk onderdeel van deze transitie. Roseboom is als sinds 2013 betrokken bij de aanleg van warmtenetten en deed hier ruime ervaring in op.

Het familiebedrijf Roseboom uit Ede is enthousiast over deze stap. ‘Dankzij de uitbreiding van onze dienstverlening kunnen we onze opdrachtgevers nog beter faciliteren,’ vertelt algemeen directeur Jan Koole.

Roseboom Warmtedistributie legt – samen met Roseboom Transport en Aannemersbedrijf Roseboom – duurzame warmtenetwerken aan op locaties in heel Nederland. De nieuw opgerichte BV behaalde hiervoor onlangs het certificaat Certificeringsregeling Kabelinfrastructuur en Buizenlegbedrijven (CBK). Het certificaat garandeert opdrachtgevers dat Roseboom voldoet aan nu geldende eisen die gesteld worden om te kunnen werken in de warmtedistributie.

 warmtenet

 

Deel dit bericht:

« Terug naar het overzicht

Activiteiten

Slopen »
Bodemsanering »
Asbestverwijdering »
Grondverzet »
Bouwrijp maken »
Woonrijp maken »
Aanleg warmtenet »
Wegtransport »
Zwaar transport »
Kraanverhuur »
Heftruckverhuur »

Contact

ROSEBOOM-EDE

Postbus 211
6710 BE Ede
Galvanistraat 125
6716 AE Ede

T 0318 - 69 69 69
F 0318 - 69 69 79
E info@roseboomede.nl

DIRECT CONTACT

AANNEMERSBEDRIJF
T 0318 - 69 69 69

TRANSPORT
T 0318 - 69 69 66

KRAANVERHUUR
T 0318 - 69 69 66

LinkedIn Facebook Twitter
Ontwerp & realisatie: ESENS DESIGN