Mobiele torenkraan verhuur

Roseboom Transport is al jarenlang een begrip in de Valleiregio als het gaat om mobiele torenkraan verhuur. De mobiele torenkraan is van een compact ontwerp en het heeft een grote capaciteit. Deze kraan wordt ingezet voor werkzaamheden van niet al te korte duur. Mobiele torenkraan verhuur is met name geschikt als er sprake is van goed begaanbare wegen. De kraan kan snel opgebouwd worden en door de mastconstructie heeft deze kraan een groter bereik dan een autokraan.

Onze mobiele torenkranen verhuur

Ten behoeve van mobiele torenkraan verhuur beschikken wij binnen ons machinepark over twee mobiele torenkranen van Spierings met een mast die reikt tot een maximale straal van 40 meter. Deze mobiele torenkraan is 4-assig en heeft een maximaal hefvermogen van 8 ton. De hijstabel behorende bij de mobiele torenkraan verhuur vindt u terug onder ons machinepark op deze website.

Inzet van de mobiele torenkraan

Onze mobiele torenkraan verhuur wordt regelmatig ingezet op bouwplaatsen en/of industrieterreinen. Onze kraanmachinisten zijn gediplomeerd en ervaren in het besturen van deze kraan. Onze mobiele torenkraan van Spierings geeft direct zicht op het werk waardoor veiliger en sneller kan worden gewerkt.

Interesse in mobiele torenkraan verhuur?

Uiteraard staan wij voor u klaar als u vragen heeft over onze mobiele torenkraan verhuur. Voor informatie over de tarieven en inzetbaarheid, kunt u contact opnemen met onze afdeling Planning op telefoonnummer 0318-696966 of via het mailadres planning@roseboomede.nl.

Activiteiten

Slopen »
Bodemsanering »
Asbestverwijdering »
Grondverzet »
Bouwrijp maken »
Woonrijp maken »
Aanleg warmtenet »
Wegtransport »
Zwaar transport »
Kraanverhuur »
Heftruckverhuur »

Contact

ROSEBOOM-EDE

Postbus 211
6710 BE Ede
Galvanistraat 125
6716 AE Ede

T 0318 - 69 69 69
F 0318 - 69 69 79
E info@roseboomede.nl

DIRECT CONTACT

AANNEMERSBEDRIJF
T 0318 - 69 69 69

TRANSPORT
T 0318 - 69 69 66

KRAANVERHUUR
T 0318 - 69 69 66

LinkedIn Facebook Twitter
Ontwerp & realisatie: ESENS DESIGN