Mobiele kraan verhuur

Roseboom Transport is al jarenlang een begrip in de Valleiregio als het gaat om mobiele kraan verhuur. Wij bedienen diverse sectoren, zoals de bouw, industrie, machinebouw e.d. Wij bieden een breed scala aan mobiele kraan verhuur door ons uitgebreide machinepark. Al onze machinisten zijn gediplomeerd en al onze kranen zijn uiteraard goedgekeurd en voorzien van camera’s.

Ons machinepark

Ten behoeve van de mobiele kraan verhuur beschikt Roseboom Transport over een ruim machinepark, bestaande uit roterende verreikers, mobiele telekranen, mobiele torenkranen, autolaadkranen en heftrucks. Onze mobiele kranen variëren van 35tons kranen tot 220 tons kranen en vormen hiermee een brede inzetbaarheid voor mobiele kraanverhuur.

Inzet van onze mobiele kranen

Onze kranen worden regelmatig ingezet in combinatie met onze vrachtwagens om zowel het transport als hijswerk van een klus te kunnen verzorgen. Wij ondersteunen ook projecten van ons aannemersbedrijf met mobiele kraan verhuur. Zelfs de meest complexe opdrachten brengen wij tot een goed einde. Een selectie van onze mobiele kraan verhuur projecten treft u verder op deze website aan.

Interesse in mobiele kraan verhuur?

Uiteraard staan wij voor u klaar als u vragen heeft over onze mobiele kraan verhuur. Op onze website treft u ons machinepark met hijstabellen aan. Voor vragen over de tarieven en inzetbaarheid van onze kranen, kunt u contact opnemen met onze afdeling Planning op telefoonnummer 0318-696966 of via het mailadres planning@roseboomede.nl.

Activiteiten

Slopen »
Bodemsanering »
Asbestverwijdering »
Grondverzet »
Bouwrijp maken »
Woonrijp maken »
Aanleg warmtenet »
Wegtransport »
Zwaar transport »
Kraanverhuur »
Heftruckverhuur »

Contact

ROSEBOOM-EDE

Postbus 211
6710 BE Ede
Galvanistraat 125
6716 AE Ede

T 0318 - 69 69 69
F 0318 - 69 69 79
E info@roseboomede.nl

DIRECT CONTACT

AANNEMERSBEDRIJF
T 0318 - 69 69 69

TRANSPORT
T 0318 - 69 69 66

KRAANVERHUUR
T 0318 - 69 69 66

LinkedIn Facebook Twitter
Ontwerp & realisatie: ESENS DESIGN