Industriële verhuizingen

Ook voor industriële verhuizingen bent u bij Roseboom Transport op het juiste adres. Door het combineren van ons materieel zijn wij in staat om zowel fabrieks- en bedrijfsonderdelen, als grote en zware machines te verhuizen. Ook het demonteren, verplaatsen en monteren van onderdelen valt hieronder.

Onze werkwijze

Industriële verhuizingen vereisen een gedegen voorbereiding en planning met de nodige werkplannen, transportschema’s en een goede afstemming met de diverse partijen. Door onze jarenlange ervaring en kennis met betrekking tot industriële verhuizingen kunnen wij dit voor onze klanten verzorgen. Onze gediplomeerde chauffeurs gaan zeer zorgvuldig om met de veiligheidsnormen.

Mogelijkheden industriële verhuizingen

Door de combinatie van divers materieel zijn wij in staat transporten tot circa 75 ton te vervoeren. Roseboom Transport beschikt over trekkers en diepladers waarbij het laadvermogen over wel 13 assen verdeeld kan worden. Voorbeelden van onze industriële verhuizingen zijn het demonteren en verplaatsen van een zandwininstallatie of het hijswerk en transport ten behoeve van de vervanging van een mengtoren van een asfaltmolen.

Interesse in industriële verhuizingen?

Uiteraard staan wij voor u klaar als u vragen heeft over industriële verhuizingen. Verder op deze website treft u enkele voorbeelden van industriële verhuizingen aan. Voor vragen over tarieven en inzetbaarheid, kunt u contact opnemen met onze afdeling Planning op telefoonnummer 0318-696966 of via het mailadres planning@roseboomede.nl.

Activiteiten

Slopen »
Bodemsanering »
Asbestverwijdering »
Grondverzet »
Bouwrijp maken »
Woonrijp maken »
Aanleg warmtenet »
Wegtransport »
Zwaar transport »
Kraanverhuur »
Heftruckverhuur »

Contact

ROSEBOOM-EDE

Postbus 211
6710 BE Ede
Galvanistraat 125
6716 AE Ede

T 0318 - 69 69 69
F 0318 - 69 69 79
E info@roseboomede.nl

DIRECT CONTACT

AANNEMERSBEDRIJF
T 0318 - 69 69 69

TRANSPORT
T 0318 - 69 69 66

KRAANVERHUUR
T 0318 - 69 69 66

LinkedIn Facebook Twitter
Ontwerp & realisatie: ESENS DESIGN