Kraanverhuur Utrecht

Roseboom Transport is al jarenlang een begrip in de Valleiregio als het gaat om kraanverhuur in Utrecht.
Wij bedienen diverse sectoren, zoals de bouw, industrie, machinebouw e.d. Wij bieden een breed scala aan kraanverhuur door ons uitgebreide machinepark. Al onze machinisten zijn gediplomeerd en al onze kranen zijn uiteraard goedgekeurd en voorzien van camera’s.

Kraanverhuur Utrecht: Ons machinepark

Ten behoeve van de kraanverhuur beschikt Roseboom Transport over een ruim machinepark, bestaande uit roterende verreikers, mobiele telekranen, mobiele torenkranen, autolaadkranen en heftrucks. Onze mobiele telekranen variëren van 35 tons kranen tot 220 tons kranen en vormen hiermee een brede inzetbaarheid voor divers kraanverhuur.

Inzet van onze kranen

Onze kranen worden regelmatig ingezet in combinatie met onze vrachtwagens om zowel het transport als hijswerk van een klus te kunnen verzorgen. Wij ondersteunen ook projecten van ons aannemersbedrijf met kraanverhuur. Zelfs de meest complexe opdrachten brengen wij tot een goed einde. Een selectie van onze kraanverhuur projecten treft u aan op deze website.

Interesse in kraanverhuur?

Uiteraard staan wij voor u klaar als u vragen heeft over onze kraanverhuur. Op onze website treft u ons machinepark met hijstabellen aan. Voor vragen over de tarieven en inzetbaarheid van onze kranen, kunt u contact opnemen met onze afdeling Planning op telefoonnummer 0318-696966 of via het mailadres planning@roseboomede.nl.

Activiteiten

Slopen »
Bodemsanering »
Asbestverwijdering »
Grondverzet »
Bouwrijp maken »
Woonrijp maken »
Aanleg warmtenet »
Wegtransport »
Zwaar transport »
Kraanverhuur »
Heftruckverhuur »

Contact

ROSEBOOM-EDE

Postbus 211
6710 BE Ede
Galvanistraat 125
6716 AE Ede

T 0318 - 69 69 69
F 0318 - 69 69 79
E info@roseboomede.nl

DIRECT CONTACT

AANNEMERSBEDRIJF
T 0318 - 69 69 69

TRANSPORT
T 0318 - 69 69 66

KRAANVERHUUR
T 0318 - 69 69 66

LinkedIn Facebook Twitter
Ontwerp & realisatie: ESENS DESIGN