Heftruck verhuur

Als het gaat om heftruck verhuur, dan bent u bij Roseboom Transport aan het juiste adres.
Bij de inzet van heftrucks moet gedacht worden aan (de)montagewerkzaamheden en verhuizingen. Voor dit stukje gecombineerd vervoer (horizontaal en verticaal) is heftruck verhuur een uitstekende optie.

Onze werkwijze

Naast regulier hefwerk verzorgen wij veel op het gebied van machineverplaatsingen en bedrijfsverplaatsingen en zijn wij gespecialiseerd in het leggen van bovenloopkranen. Voor dit laatste hebben wij zelf draaikransen ontwikkeld die het mogelijk maken de kraan boven de heftruck in de rijrichting te draaien, de bedrijfshal in te rijden en in de hal de kraan te heffen en op z’n plaats te draaien. Als het om heftruck verhuur gaat, denken wij met de klant mee.

Inzet heftruck verhuur

heftruck verhuur vindt dus veel plaats als het om verhuizingen/verplaatsingen en (de)montagewerkzaamheden gaat. Naast ons eigen heftruck verhuur, hebben wij in 2011 een multifunctionele heftrucktrailer in gebruik genomen om het transport van diverse heftrucks voor Van Hooff Intern Transport te verzorgen.

Interesse in heftruck verhuur?

Uiteraard staan wij voor u klaar als u vragen heeft over heftruck verhuur.
Voor informatie over tarieven en inzetbaarheid, kunt u contact opnemen met onze afdeling Planning op telefoonnummer 0318-696966 of via het mailadres planning@roseboomede.nl.

Plaatsen

Heftruck verhuur Veenendaal, Rhenen, Renkum, Wolfheze, Doorwerth, Oosterbeek, Heelsum, Heteren, Driel, Elst, Amerongen, Woudenberg, Scherpenzeel, Renswoude, Lunteren, Otterlo, Wekerom, Bennekom, Kesteren, Harskamp, Kootwijkerbroek, Stroe, Barneveld, Voorthuizen, Achterveld, De Glind, Leusden, Hoevelaken, Terschuur, Zwartebroek, Nijkerkerveen, Nijkerk, Putten, Wageningen, Ede, De Klomp, Ederveen, Overberg, Maarsbergen, Utrecht, Amersfoort, Culemborg, Wijk bij Duurstede, Tiel, Oss, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Deventer, Hilversum, Gorinchem, `s Hertogenbosch.

Activiteiten

Slopen »
Bodemsanering »
Asbestverwijdering »
Grondverzet »
Bouwrijp maken »
Woonrijp maken »
Aanleg warmtenet »
Wegtransport »
Zwaar transport »
Kraanverhuur »
Heftruckverhuur »

Contact

ROSEBOOM-EDE

Postbus 211
6710 BE Ede
Galvanistraat 125
6716 AE Ede

T 0318 - 69 69 69
F 0318 - 69 69 79
E info@roseboomede.nl

DIRECT CONTACT

AANNEMERSBEDRIJF
T 0318 - 69 69 69

TRANSPORT
T 0318 - 69 69 66

KRAANVERHUUR
T 0318 - 69 69 66

LinkedIn Facebook Twitter
Ontwerp & realisatie: ESENS DESIGN