Exceptioneel vervoer

Wanneer spreken we van exceptioneel vervoer?
We spreken van exceptioneel vervoer als de afmetingen en/of het gewicht de geldende normen te boven gaan. Wanneer zulke transporten toch plaats moeten vinden, zullen de nodige vergunningen en ontheffingen moeten worden aangevraagd. Afhankelijk van de bepalingen die in de vergunning staan, kan het exceptioneel vervoer door een begeleidingsauto begeleid moeten worden. Soms dienen er zelfs tijdelijk straatmeubilair en verkeerslichten e.d. verwijderd te worden.
Wij zijn dienstverlenend in o.a. de sectoren bouw, industrie en machinebouw.

Onze werkwijze

Exceptioneel vervoer vereist een gedegen voorbereiding en planning met de nodige werkplannen, transportschema’s en een goede afstemming met de diverse partijen. Door onze jarenlange ervaring en kennis kunnen wij dit alles voor onze klanten verzorgen.

Inzet exceptioneel vervoer

Exceptioneel vervoer geldt als de betreffende transporten qua gewicht, lengte, breedte en/of hoogte buiten de standaard vallen. Door middel van exceptioneel vervoer kunnen wij bijvoorbeeld handpallettrucks, puinbrekers, putten en buizen transporteren.

Interesse?

Uiteraard staan wij voor u klaar als u vragen heeft over de inzet van exceptioneel vervoer.
Verder op deze website treft u diverse voorbeelden van transportprojecten aan. Voor vragen over tarieven en inzetbaarheid, kunt u contact opnemen met onze afdeling Planning op telefoonnummer 0318-696966 of via het mailadres planning@roseboomede.nl.

Activiteiten

Slopen »
Bodemsanering »
Asbestverwijdering »
Grondverzet »
Bouwrijp maken »
Woonrijp maken »
Aanleg warmtenet »
Wegtransport »
Zwaar transport »
Kraanverhuur »
Heftruckverhuur »

Contact

ROSEBOOM-EDE

Postbus 211
6710 BE Ede
Galvanistraat 125
6716 AE Ede

T 0318 - 69 69 69
F 0318 - 69 69 79
E info@roseboomede.nl

DIRECT CONTACT

AANNEMERSBEDRIJF
T 0318 - 69 69 69

TRANSPORT
T 0318 - 69 69 66

KRAANVERHUUR
T 0318 - 69 69 66

LinkedIn Facebook Twitter
Ontwerp & realisatie: ESENS DESIGN