Bijzonder transport

Wanneer is er sprake van bijzonder transport?
We spreken van een bijzonder transport als de afmetingen of het gewicht de geldende wettelijke normen overschrijden. Hiervoor zullen dan de nodige vergunningen en ontheffingen moeten worden aangevraagd en, afhankelijk van de bepalingen in de betreffende vergunning, een begeleidingsauto voor moeten worden ingezet of tijdelijk straatmeubilair en/of verkeerslichten verwijderd moeten worden.

Onze werkwijze

Roseboom Transport heeft alles in huis om het bijzonder transport voor onze opdrachtgevers in alle opzichten te verzorgen. Bijzonder transport vereist een gedegen voorbereiding en planning met de nodige werkplannen, transportschema’s en een goede afstemming met de diverse partijen. Door onze jarenlange ervaring en kennis kunnen wij dit alles voor onze klanten verzorgen.

Inzet bijzonder transport

Bijzonder transport geldt als de betreffende transporten qua gewicht, lengte, breedte en/of hoogte buiten de standaard vallen. Door middel van bijzonder transport kunnen wij bijvoorbeeld handpallettrucks, puinbrekers, putten en buizen transporteren.

Interesse?

Uiteraard staan wij voor u klaar als u vragen heeft over de inzet van bijzonder transport.
Verder op deze website treft u diverse voorbeelden van transportprojecten aan. Voor vragen over tarieven en inzetbaarheid, kunt u contact opnemen met onze afdeling Planning op telefoonnummer 0318-696966 of via het mailadres planning@roseboomede.nl. Wij zijn u graag van dienst.

Activiteiten

Slopen »
Bodemsanering »
Asbestverwijdering »
Grondverzet »
Bouwrijp maken »
Woonrijp maken »
Aanleg warmtenet »
Wegtransport »
Zwaar transport »
Kraanverhuur »
Heftruckverhuur »

Contact

ROSEBOOM-EDE

Postbus 211
6710 BE Ede
Galvanistraat 125
6716 AE Ede

T 0318 - 69 69 69
F 0318 - 69 69 79
E info@roseboomede.nl

DIRECT CONTACT

AANNEMERSBEDRIJF
T 0318 - 69 69 69

TRANSPORT
T 0318 - 69 69 66

KRAANVERHUUR
T 0318 - 69 69 66

LinkedIn Facebook Twitter
Ontwerp & realisatie: ESENS DESIGN